Местопол : ! Троян
Телефон : 0888/ 445244
Google Maps Инфо : Да (кликни)
Street View (ориг.) : Да (кликни)
Лекар / Специалност : Гинеколог
Работно време / Режим на действие :
  • 16.30 - 19.30

Акушеро-гинекологичен кабинет.

Д-р Христо Добрев | Лекар – Гинеколог
Акушеро-гинекологичен кабинет.

Д-р Христо Добрев | Лекар – Гинеколог
Местопол : ! Троян
Телефон : 0888/ 445244
Google Maps Инфо : Да (кликни)
Street View (ориг.) : Да (кликни)
Лекар / Специалност : Гинеколог
Характерности
ЕЛЕМЕНТИ от същата ГРУПА