BDT Как работи

КАК РАБОТИ BDT:


* База Данни Троян (BDT) е специализирана, представителна, информационна, партньорска, регионална ПЛАТФОРМА – иновативен пълноформатен масив от ЕЛЕМЕНТИ от всички реални и нужни сфери на живота: Услуги, Дейности, Хотели, Магазини, Аптеки, Лекари, Работа, Майстори, Хора, Обекти, Места, Събития, Наеми, Клубове, Организации и всичко друго активно. В Троян, Априлци и региона! Целта е BDT да бъде прецизен инструмент за информация. Това е система за подобряване на живота в Троян, Априлци и региона чрез точното и правилно протичане на информацията в него. Всеки да намери нужното! В точното време! На точното място!

* СИСТЕМАТА работи чрез информационни ЕЛЕМЕНТИ.
За да създадете и публикувате ЕЛЕМЕНТ, вие трябва:

1. Да се РЕГИСТРИРАТЕ в Сайта (Профил: с име, имейл, парола или чрез профила си във fb) (кликни).
2. Да изберете ПАКЕТ (Безплатен или Платен – според нуждите и целите ви) (кликни).
3. Да ПУБЛИКУВАТЕ свободно своя ЕЛЕМЕНТ (според избрания Пакет).

* ЕЛЕМЕНТ в BDT – това е информация, под формата на микро-страница в САЙТА (платформата), за даден субект, обект, услуга, продукт, дейност, събитие, личност, място и др. Тази информация е подредена в ЕЛЕМЕНТА в таблица и свободен текст според предпочитанията на автора й (потребител в САЙТА). Може да е кратка или богата и подробна. База  Данни Троян е масив от такива информационни BDT-ЕЛЕМЕНТИ, подредени по логичен и строен ред. Всеки ЕЛЕМЕНТ е напълно независим и самостоятелен от останалите (както и ЕЛЕМЕНТИТЕ в един и същ Пакет). С ползването на филтрите в САЙТА вие достигате лесно и удобно до търсения ЕЛЕМЕНТ – според името му, групата му, мястото му или други критерии. Може да публикувате свободно толкова ЕЛЕМЕНТА, с колкото разполагате в Пакета – във всяка група (категория), според избора си.

* НЯМА НЕНУЖНИ забрани и ограничения, които да пречат на лесната употреба от Потребителите.
Но в рамките на законите, действащи в България. Всичко е опростено за бърза и точна употреба.

* НИЕ ПОЛЗВАМЕ модерни технологии за информация, като социални мрежи (Фейсбук, Ютуб, Инстаграм…), търсещи машини и приложения (Гугъл приложения…), като имаме договорни отношения с тях. Всичко това е с една цел – вие да получите бързо и надеждно нужната ви информация.

* ЗА РАЗЛИКА от FACEBOOK и социалните мрежи като цяло, НАШЕТО ПРЕДИМСТВО е, че информацията (ЕЛЕМЕНТЪТ) ви в База Данни Троян остава ПОСТОЯННО ДОСТЪПНА и ВИДИМА за всички посетители, по всяко време. Дори без филтриране. В социалните мрежи не е така – там вашата публикация се „влива“ в общия поток и трудно се открива, като губи своята видимост и сила с времето.

* СВОБОДНО можете:

  • Да сте посетител на САЙТА – БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ и БЕЗПЛАТНО!
  • Да се регистрирате в САЙТА – БЕЗПЛАТНО!
    Регистрацията в BazaDanniTroyan.com е БЕЗПЛАТНА!
  • Да създавате свободно профили, ако това ви е нужно и изгодно
  • Да създадете (публикувате) ЕЛЕМЕНТ БЕЗПЛАТНО, като изберете БЕЗПЛАТЕН Пакет!
  • Ако желаете повече функции и по-силно присъствие в САЙТА, можете да предпочетете гъвкави платени Пакети, според нуждите ви. Това може да ви се отплати многократно!
  • Да се групирате със свои партньори или приятели, за да ползвате заедно общ ценови Пакет (примерно Пакет на един потребител с повече ЕЛЕМЕНТИ и опции в него, като всеки ползва отделен ЕЛЕМЕНТ според нуждите си) – въпрос на преценка, удобство и изгода от ваша страна.

* ЗАКОННОСТ и принцип в BDT

  • С публикуването на ЕЛЕМЕНТИ (информационни BDT-ЕЛЕМЕНТИ) в САЙТА, вие давате възможност на другите посетители на САЙТА да разглеждат тези ваши ЕЛЕМЕНТИ, в които вие сами и доброволно определяте каква информация да се съдържа.
  • Обработваме данните в обществен интерес, като се използва и законно събрана публична общо-достъпна информация.

* ДЕЙНОСТТА на BDT / База Данни Троян не се ограничава само до сайта!
Присъствието на ЕЛЕМЕНТИТЕ не се свежда само до BazaDanniTroyan.com.
Всички ЕЛЕМЕНТИ, които присъстват в Базата, се представят от База Данни Троян и във Фейсбук, Google и други сродни и несродни системи, стандартно и нестандартно, популярно и иновативно едновременно.

* ИНФОРМАЦИЯТА за ЕЛЕМЕНТИТЕ се разпространява и физически в региона на действие на Базата. Заснемат се обекти, подготвя се визията им в Базата, ползват се рекламни кампании на ЕЛЕМЕНТИТЕ. Това означава, че ЕЛЕМЕНТИТЕ се обгрижват многостранно и ефективно.

* ПЛАТЕНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ (Пакети) имат достъп до повече функционалност, присъствие в онлайн и физическото пространството на региона, гъвкавост и ефективност.
Пакетите са гъвкави, разнообразни и много на брой, за да покрият всички ваши нужди и за най-добър резултат.

* РЕКЛАМИРАНИ ЕЛЕМЕНТИ – ЕЛЕМЕНТИТЕ могат да бъдат в режим „Рекламирани“ (ако Пакетът съдържа такава опция). Рекламираните ЕЛЕМЕНТИ се открояват от останалите, като се позиционират на челни позиции при търсене, в групите на ЕЛЕМЕНТИТЕ или в специалните тематични слайдове. Кои ЕЛЕМЕНТИ да бъдат „Рекламирани“, решавате вие. Рекламираните ЕЛЕМЕНТИ са прост и работещ инструмент за изпъкване на ЕЛЕМЕНТИТЕ в сайта.

* BDT ДЕЙНОСТИ/УСЛУГИ/ЦЕНИ – тук.

* АГЕНТИ в BDT – те имат специален статут в BDT. Може да станете Агент и да получавате запитвания и да комуникирате за различни Елементи в Базата и без да сте собственици на тези Елементи. Трябва да бъдете оторизирани за това. Така Потребителите могат да предоставят на Агентите да отговарят на запитвания и да комуникират за техните Елементи. Още за АГЕНТИТЕ – тук.

* ГОСТИ в BDT – може да участвате в BDT дори да не сте от Троян и региона. Но, като ГОСТ, трябва да имате интерес или връзка и дейност с нашия регион. ЕЛЕМЕНТИТЕ ви трябва да са свързани смислово с региона. И вие сте добре дошли. В САЙТА има специален филтър за Местен/Гост (бизнес или частен), който може да ви помогне допълнително и да направи присъствието ви в САЙТА още по-интригуващо! Още за ГОСТИТЕ – тук.

* ТЪРСЕНЕ в BDTтърсенето е от съществено значение за вас, за да може лесно да достигате до желан ЕЛЕМЕНТ.
Още за ТЪРСЕНЕТО – тук.

* База Данни Троян спестява вашето усилие да представите на региона това, което желаете – ние вършим това вместо вас. За вас остава да имате убеденост, че информацията е важно нещо и че тя трябва да бъде предоставяна по ефективен начин на хората. Този начин е База Данни Троян.

Желаем резултатно ползване на BazaDanniTroyan.com.

УСПЕХ!

Екипът на BDT

 

BDT ПЪЛНИ УСЛОВИЯ
BDT ЗА НАС
BDT ПАКЕТИ | УСЛУГИ | РЕКЛАМА
* Към САЙТА (тук)

v-14


 

ТЪРСИ Елемент:
Първо кликни върху "Намери КЪДЕ СЪМ!" (бутона за геолокация като "мишена"), за да зададеш периметър (в км.) за търсене на Елементи около теб. Или задай адрес (място) с периметър (в км.) за търсене на Елементи около него.
ТАГ
ТЪРСИ ЕлементИЗЧИСТИ
АНИМИРАНЕ на ДЕЦА
azr baner bigger
LIDL Троян
lidl
РЕКЛАМНО студио
Aliv_gifts-персонализирани подаръци
АвтоПУНКТ | МИХОВСКИ Авто
mihovski punkt 3.3 bdt
Азарея – екологични къщи
Азарея - екологично селище
PEPCO
logo pepco 3.3 bdt
Вашият ЕЛЕМЕНТ ТУК
Реклама