BDT Агенти

АГЕНТИТЕ имат специален статут в BDT!
Те могат да получават запитвания и да комуникират за различни Елементи в Базата и без да са собственици на тези Елементи.
Тези Елементи може да са от различни профили на Потребители в BDT, но АГЕНТЪТ може да комуникира за всички тях. Могат да комуникират само за избрани или за всички Елементи от профил на даден Потребител. Така Потребителите могат да предоставят на АГЕНТИТЕ да отговарят на запитвания за техните Елементи или ако не желаят да са достъпни техните данни за контакт.

При оторизиране на АГЕНТ да комуникира за даден Елемент (или всички Елементи на даден Профил), под всички Елементи на този Потребител, ще стои информацията за връзка с неговия АГЕНТ. Всички форми на комуникация за тези Елементи, ще отидат при този АГЕНТ.

Забележка: Това оторизиране на АГЕНТ трябва да бъде пожелано от собствениците на Елементи, а самият този процес може да се извършва само от Администратора. За целта собственикът на Елемента трябва да отправи запитване до Администратора на admin@bazadannitroyan.com или чрез някоя от формите за контакт в сайта.

* Към САЙТА (тук)

v-3


ТЪРСИ Елемент:
Първо кликни върху "Намери КЪДЕ СЪМ!" (бутона за геолокация като "мишена"), за да зададеш периметър (в км.) за търсене на Елементи около теб. Или задай адрес (място) с периметър (в км.) за търсене на Елементи около него.
ТАГ
ТЪРСИ ЕлементИЗЧИСТИ
АНИМИРАНЕ на ДЕЦА
azr baner bigger
LIDL Троян
lidl
РЕКЛАМНО студио
Aliv_gifts-персонализирани подаръци
АвтоПУНКТ | МИХОВСКИ Авто
mihovski punkt 3.3 bdt
Азарея – екологични къщи
Азарея - екологично селище
PEPCO
logo pepco 3.3 bdt
Вашият ЕЛЕМЕНТ ТУК
Реклама