ОБЩИ УСЛОВИЯ на BDT               

при ползване на BazaDanniTroyan.com 


I. ОСНОВНИ УСЛОВИЯ

1. СИНТЕЗ
Нашите ОСНОВНИ УСЛОВИЯ са кратки, ясни и прости!

1.1. BazaDanniTroyan.com / BDT / База Данни Троян е гъвкава информационна система, която има за цел да улесни живота. Затова условията са ясни и лесни. Те касаят и това, в BDT да има добър тон, културна среда, законност, коректност и точност от всички – Потребители, Агенти и Администратори.

1.2. НЯМА НЕНУЖНИ забрани и ограничения, които да пречат на лесната употреба от Потребителите.
Но в рамките на законите, действащи в България. Всичко е опростено за бърза и точна употреба.

1.3. НИЕ ПОЛЗВАМЕ модерни технологии за информация, като социални мрежи (Фейсбук, Ютуб, Инстаграм…), търсещи машини и приложения (Гугъл приложения…), като имаме договорни отношения с тях. Всичко това е с една цел – вие да получите бързо и надеждно нужната ви информация.

1.4. BazaDanniTroyan.com (BDT) е иновативен пълноформатен масив от ЕЛЕМЕНТИ от всички реални и нужни сфери на живота: Услуги, Дейности, Обекти, Магазини, Хора, Места, Събития, Работа, Наеми, Клубове, Организации… В Троян и региона! Целта е BDT да бъде прецизен инструмент за информация, който качествено да работи за тези, които го ползват. Това е система за подобряване на живота в Троян и региона, чрез точното и правилно протичане на информацията в него. Всеки да намери нужното! В точното време! На точното място!

1.5. ЕЛЕМЕНТ в BDT – това е информация, под формата на микро-страница в САЙТА, за даден субект, обект, услуга, продукт, дейност, събитие, личност, място и др. Тази информация е подредена в ЕЛЕМЕНТА в таблица и свободен текст според предпочитанията на автора й (потребител в САЙТА). База  Данни Троян е масив от такива информационни BDT-ЕЛЕМЕНТИ, подредени по логичен и строен ред. С ползването на филтрите в САЙТА вие достигате лесно и удобно до търсения ЕЛЕМЕНТ – според името му, групата му, мястото му или друг критерий. Може да публикувате свободно толкова Елементи, с колкото разполагате в Пакета – във всяка група (категория), според избора си.

За да създадете и публикувате ЕЛЕМЕНТ, вие трябва:
1. Да се регистрирате в сайта.
2. Да изберете Пакет (Безплатен или Платен – според нуждите и целите ви).
3. Да публикувате свободно своя Елемент.

1.6. РЕКЛАМИРАНИ ЕЛЕМЕНТИ – ЕЛЕМЕНТИТЕ, освен стандартни, могат да бъдат и в режим „Рекламирани“ (ако Пакетът съдържа такава опция). Рекламираните ЕЛЕМЕНТИ се открояват от останалите, като се позиционират на челни позиции при търсене, в групите на ЕЛЕМЕНТИТЕ или в специалните тематични слайдове. Кои ЕЛЕМЕНТИ да бъдат „Рекламирани“, решавате вие. Рекламираните ЕЛЕМЕНТИ са прост и работещ инструмент за силно открояване на ЕЛЕМЕНТИТЕ в САЙТА.

1.7. Можете СВОБОДНО:

1.8. АГЕНТ в BDT – може да станете АГЕНТ и да получавате запитвания и да комуникирате за различни ЕЛЕМЕНТИ в BDT и без да сте собственици на тези ЕЛЕМЕНТИ. Трябва да бъдете оторизирани за това. Така ПОТРЕБИТЕЛИТЕ могат да предоставят на АГЕНТИТЕ да отговарят на запитвания и да комуникират за техните ЕЛЕМЕНТИ.

1.9. ГОСТ в BDT – може да участвате в BDT дори да не сте от Троян и региона. Но, като ГОСТ, трябва да имате интерес или връзка и дейност с нашия регион. ЕЛЕМЕНТИТЕ ви трябва да са свързани смислово с региона. И вие сте добре дошли. В САЙТА има специален филтър за Местен/Гост (бизнес или частен), който може да ви помогне допълнително и да направи присъствието ви в САЙТА още по-интригуващо! Още за ГОСТИТЕ – тук.

1.10. В САЙТА се пише на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК – КИРИЛИЦА.
Допуска се и изписване на друг език (име, текст…), но при условие, че има същото описание и на български език – кирилица.

1.11. ЗАКОННОСТ и принцип в BDT

Ако продължите нататък, Вие се съгласявате с всички „Общи условия“ на BDT.

ПЪЛНИ УСЛОВИЯ – тук

v-6