Местопол : ! Троян
Особеност : БИЗНЕС / Местен
Цена : По договаряне
Работно време / Режим на действие :
  Водолазен клуб,,Воден Дракон” (ТЕСТ SS)
  Водолазен клуб,,Воден Дракон” / Троян
  Водолазен клуб,,Воден Дракон” (ТЕСТ SS)
  Водолазен клуб,,Воден Дракон” / Троян
  Местопол : ! Троян
  Особеност : БИЗНЕС / Местен
  Цена : По договаряне
  Характерности
  ТАГОВЕ
  ЕЛЕМЕНТИ от същата ГРУПА