Местопол : ! Троян
Адрес : ул. „Васил Спасов“ 1а, Троян
Google Maps Инфо : Да (кликни)
Street View (ориг.) : Да (кликни)
Маршрут : Да (кликни)
Работно време / Режим на действие :
  • Понед-Неделя: 15.30-23.00

СТЕНАТА | Кафене | Заведение | Троян

  • Заведението е на самообслужване.
СТЕНАТА | Кафене | Заведение | Троян
СТЕНАТА | Кафене | Заведение | Троян

  • Заведението е на самообслужване.
СТЕНАТА | Кафене | Заведение | Троян
Местопол : ! Троян
Адрес : ул. „Васил Спасов“ 1а, Троян
Google Maps Инфо : Да (кликни)
Street View (ориг.) : Да (кликни)
Маршрут : Да (кликни)
Характерности
ТАГОВЕ