Местопол : ! Троян
Особеност : БАНКОМАТ
Адрес : ул. „Васил Левски“ 76, Троян
Google Maps Инфо : Да (кликни)
Street View (ориг.) : Да (кликни)
Маршрут : Да (кликни)
Работно време / Режим на действие :
  Банкомат / АТМ / Пощенска Банка
  Местопол : ! Троян
  Особеност : БАНКОМАТ
  Адрес : ул. „Васил Левски“ 76, Троян
  Google Maps Инфо : Да (кликни)
  Street View (ориг.) : Да (кликни)
  Маршрут : Да (кликни)
  Характерности
  ЕЛЕМЕНТИ от същата ГРУПА