Местопол : ! Троян
Особеност : МАГАЗИН | ТЕХНИКА
Телефон : +359878545833
Адрес : гр.Троян, ул. Добруджа 7
Дейност : Професионална
Услуги : Да (кликни)
Продукти : Да (кликни)
Google Maps Инфо : Да (кликни)
Street View (ориг.) : Да (кликни)
Фирма : Да
Фактура : Да
Моите ЕЛЕМЕНТИ в BDT : Да (кликни)
Работно време / Режим на действие :

  Продажба, поддръжка и сервиз за компютри.

  Продажба, поддръжка и сервиз за компютри.

  Местопол : ! Троян
  Особеност : МАГАЗИН | ТЕХНИКА
  Телефон : +359878545833
  Адрес : гр.Троян, ул. Добруджа 7
  Дейност : Професионална
  Услуги : Да (кликни)
  Продукти : Да (кликни)
  Google Maps Инфо : Да (кликни)
  Street View (ориг.) : Да (кликни)
  Фирма : Да
  Фактура : Да
  Моите ЕЛЕМЕНТИ в BDT : Да (кликни)
  Характерности